Здоровое питание правильное питание сельдерей

Навіщо потрібно їсти селеру: корисні властивості, шкода, рецепти з селери

Сейчас читают: 843
liza.ua

Селера — овоч, який вважається винятковим продуктом з негативною калорійністю. Це говорить про те, що на перетравлення цього овоча організм витрачає більше калорій, ніж він отримує вживаючи його.Обмовимося відразу, що поняття «негативна калорійність» вельми умовне, але все ж про користь селери для людського організму сперечатися не доводиться — цей продукт однозначно повинен бути у твоєму меню!Стебло селери, так само як і корінь, мають безліч корисних властивостей і мінералів, які борються з варикозним розширенням вен, або так званою «сіточкою», настільки неприємної й нелюбої всім дівчатам.У цій статті ти дізнаєшся:Навіщо ж потрібно їсти селеру?

У чому її користь для жінок і для чоловіків? І які існують протипоказання?У селері міститься багато калію, фосфору, кальцію і магнію.У 100 грамах очищеної бульби рослини міститься:Селера має протиалергійні, проносні, антисептичні й збадьорливі властивості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA