Україна Олена Орлюк Україна

Нові можливості для інновацій та креативності: яку підримку Україні надає ЄС

Сейчас читают: 172
womo.ua

У заході взяли участь ключові гравці сфери: представники EUIPO (Відомства з питань інтелектуальної власності ЄС), делегація Міністерства економіки України, фахівці з Українського офісу інтелектуальної власності та інновацій (IP офіс / УКРНОІВІ), представники європейських ІР офісів (Intellectual Property), а також делегація з Представництва ЄС в Україні.

Крім того, до діалогу долучилися стейкхолдери галузі інтелектуальної власності. Метою цього зібрання було обговорення співпраці, інтеграції та розвитку системи інтелектуальної власності України у контексті європейських стандартів. Фінансова підтримка ЄС складає 4 млн євро Під час зустрічі було оголошено про долучення України, Молдови та Грузії до регіональної програми ЄС з підтримки ІВ.

Програма спрямована на зміцнення та наближення до європейських стандартів у сфері прав інтелектуальної власності. Вартість програми оцінюється у 4 мільйони євро і розрахована на 4 роки.

Ця ініціатива є значущим кроком у гармонізації українського законодавства з європейськими нормами. Особливу увагу в рамках програми приділятимуть навчанню, тренінгам та грантовій підтримці фахівців та організацій, що працюють у цій сфері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA