Украина бізнес навчання жінки програма Украина

В Україні запускають безкоштовну онлайн-програму для жінок-підприємиць

Сейчас читают: 468
womo.ua

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголошує про старт літнього сезону навчальної онлайн — програми для жінок-підприємиць UWE Hub 3.0.

UWE Hub 3.0. — це програма, яка допомагає молодим жінкам 18-35 років створювати та розвивати власний бізнес в Україні. Програма розвиває навички фінансової грамотності, пітчингу та допомагає стати ефективними лідерками бізнесів у часи невизначеності.

Серед менторів/ок та спікерів/ок програми — керівники/ці бізнесів зі списку Forbes 30 under 30, представники таких компаній, як Google for Startups, 1991 Accelerator, CET University та ще багато інших. Читайте також: Яку роль відіграють комунікації в адаптації бізнесу до воєнних реалій Програма проходитиме онлайн у липні-серпні 2023 року — дві теми на тиждень та QA сесія.

Протягом 8 тижнів учасниці будуть відвідувати практичні онлайн-лекції та воркшопи, працювати над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів з усього світу, познайомляться з успішними підприємицями та підвищать рівень власного бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA