Украина Голландія Украина Голландія

В Україні створять мережу хабів для жінок

Сейчас читают: 774
womo.ua

Центр «Розвиток КСВ» закликає долучитися до започаткування мережі локальних офлайн-хабів для підприємниць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub), в яких буде простір для розвитку та навчання, обміну досвідом і нетворкінгу, пошуку шляхів власного розвитку, а також інтерактивна зала для дітей.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму реєстрації до 5 лютого включно. За результатами відкритого конкурсу оберуть три українські громади, де навесні 2023 року створять перші хаби для жінок, які зацікавлені у створенні або розвитку власної справи.

Подати заявки можуть органи місцевого самоврядування, громадські організації та благодійні фонди, молодіжні центри, хаби та коворкінги, агенції регіонального розвитку, бізнес-асоціації, окремі активістки.  З отриманих онлайн-заявок організатори оберуть п’ять кандидатів, з якими проведуть онлайн-інтерв’ю для уточнення деталей, після цього оберуть три громади, де будуть започатковані перші офлайн UWE Hubs в Україні.

Упродовж 2023 року приміщення новостворених хабів будуть оформлені відповідно до тематики жіночого підприємництва, їх забезпечать інтернетом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA