новости звезд

Дружині Віктора Павліка стало погано на другий день після пологів

Сейчас читают: 876
liza.ua

Дружина Віктора Павліка тільки нещодавно радувала прихильників кадрами з пологового будинку, як сьогодні занепокоїла новиною про своє самопочуття.Катерина Репяхова минулим днем народила співаку сина, однак наступного дня її стан погіршився.

Про це матуся повідомила своїм прихильникам у соцмережах приблизко о першій годині дня. На сторінці в інстаграм вона розмістила знімок своєї руки, з якої стирчить голка для крапельниці.«Мені стало гірше.

Пізніше вийду на зв’язок»,— написала Катерина.Цікаво, що Катерина зробила свою сторінку в соцмережі приватною. Втім, раніше вона поділилася першими кадрами с новонародженим малюком, якого батьки, як і збиралися, назвали Михайлом.

Також Репяхова продемонструвала подарунок, який їй зробив Віктор на честь народження дитини, — каблучку з каменем та тисненням у вигляді маленької дитячої ніжки.Крім того, новоспеченна мати показала миле фото Віктора Павліка з сином.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA