що подивитися фільми добірка добірка фільмів

Бик, таксист та сам диявол: ТОП-7 культових ролей великого Де Ніро (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 661
hochu.ua

Роберт Де Ніро – один із найшанованіших акторів сучасності. А ще він один із найвірніших  в індустрії – у режисера Мартіна Скорсезе, який фактично прославив його у своїх фільмах, Де Ніро знімався у кожному десятилітті, крім нульових.

Втім, нульові можна пробачити – тоді актор боровся з раком та переміг хворобу. Ми згадуємо найвдаліші фільми Де Ніро. Читати також 79-річний Роберт де Ніро офіційно представив свою молоду кохану, яка народила йому доньку (ФОТО) Фільм Мартіна Скорсезе "Таксист" зробив із 33-річного на той момент Де Ніро не просто зірку, а по-справжньому "культового" актора.

Де Ніро зіграв у картині одну зі своїх найкращих ролей – ветерана в'єтнамської війни Тревіса Бікла. Молода людина страждає на безсоння, до того ж він патологічно самотній.

Тревіс намагається вирішити проблему і влаштовується працювати таксистом – з умовою, що працюватиме ночами. Морок у всіх сенсах і розпуста нічного Нью-Йорка доконує Тревіса ще більше, вдень він намагається завести роман з красунею Бетсі (Сібіл Шеперд), а одного разу вночі знайомиться з малолітньою повією Айріс (Джоді Фостер).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA