педикюр руки тренди

5 трендових відтінків літнього педикюру (ФОТО)

Сейчас читают: 433
hochu.ua

Яскравий та соковитий фруктовий колір підійде для нігтів будь-якої довжини. До речі, якщо ви відрощуєте нігті, щоб надати їм квадратну форму, пам'ятайте - головне не переборщити.Наважуючись на цей відтінок, ви не прогадаєте.

Він чудово підходить для літніх днів, тому що з ним легко перенестися думками у відпустку десь на березі моря! І не переживайте, якщо ваші ноги ще не встигли засмагнути - цей відтінок все одно вам пасуватиме.

Читати також Ніжки принцеси: як стрази і намистинки зроблять ваш педикюр неперевершеним Декілька років тому всі були в захваті від неонового зеленого.

Тепер же краще обирати більш стильний та свіжий лаймовий відтінок. Обираючи його заодно хочеться замовити якийсь один з літніх коктейлів.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Олександр Кривошапко показав, як відпочиває зі своює 6-річною донькою після року розлуки (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
"Побував на випускному батька першим ніж батько на його:" Сергій Притула здобув диплом магістра та розповів, як на це відреагував його син (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Андрій Хветкевич з "Холостячки" показав розкішну квартиру у США, в якій живе з коханим (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA