позитив Фото світлина смішні картинки

Смішні фото про стосунки між сусідами: весела добірка

Сейчас читают: 227
hochu.ua

Європейський день сусідів закликає людей збиратися на різні заходи, разом проводити час, дізнаватися одне про одного більше, налагоджувати приятельські стосунки.

Засновником цього свята є француз Атаназа Періфан, який ще у 1990 році з друзями створив асоціацію Paris d'Amis. Учасники асоціації займалися тим, що допомагали сусідам, котрі опинилися у важких життєвих умовах.

Вперше День сусідів Періфан запропонував відзначити ще у 1999 році для мешканців свого 17-го округу. Тоді у заходах, присвячених святу, взяли участь понад 10 тисяч мешканців із 800 будинків.

Відтоді День сусідів почали святкувати і в інших європейських країнах. Читати також Найгарніша комаха: світлини метеликів, які надихають і заряджають енергією (ФОТО) Організатори свята впевнені, що немає нічого простішого, ніж зібратись усім сусідам за одним великим столом, який можна встановити прямо на вулиці та душевно провести час.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA