Нео

Перший тиждень у школі в нових реаліях: практичні поради для батьків

Сейчас читают: 453
womo.ua

Два тижні тому розпочалося навчання для українських дітей. Із початку навчального року в Україні 12 904 школи розпочали освітній процес, з них 424 перейшли з очного на дистанційне навчання.

Раніше результати опитування показали, що лише 26% батьків в Україні готові відправити дитину до школи, а 59% — не готові віддати дитину на офлайн-навчання через безпекову ситуацію.

Неважливо від форми навчання дітям важко пристосуватися до нових умов, при цьому вони гірше переживають стрес, ніж дорослі. Тож психологи та лікарі надали поради для батьків, аби спростити цей період для дітей.

Стрес збільшує навантаження на здоров’я дитини, тому діти у цей період потребують більш уважного ставлення до здоров’я. Постійний стрес та перенавантаження нервової системи негативно впливає на стан соматичного здоров’я, каже головний педіатр медичної мережі «Добробут» Олексій Риков. «Той режим навчання, в якому перебувають діти, особливо якщо це офлайн-навчання, то він є складнішим для батьків та дітей, що може призводити до фізичного перенавантаження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA