здоровье диеты

Усе про знамениту дієту стіл №5

Сейчас читают: 913
cosmo.com.ua

Навіть після закінчення пляжного сезону багатьом із нас не хочеться здаватися тримати фігуру в тонусі. У цьому допоможуть не лише регулярні фізичні навантаження, а й правильне харчування.

Саме це є на меті у відомої дієти стіл №5. Усе про тонкощі цієї системи харчування читай далі. Що таке дієта стіл №5? Дієта була розроблена ще радянським терапевтом Михайлом Певзнерем.

Вона направлена на лікування проблем із ШКТ. Дієту призначають не лише для схуднення: вона лікує панкреатит, захворювання жовчного міхура, хвороби печінки.

Система харчування передбачає збалансовану кількість білків і вуглеводів у раціоні. Обмеження встановлюються лише на вживання жирів. Що можна їсти на дієті стіл №5: молочні та кисломолочні продукти із низькою жирністю; яйця лише у вигляді омлету; хліб не першої свіжості або хлібці; випічка не більше одного разу на тиждень (без вмісту борошна та вершкового масла); крупи: гречка, овес, манка та рис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA