Сша здоровье похудение диета сахар Сша

Усе про антицукрову дієту, яка допоможе схуднути лише за місяць

Сейчас читают: 695
cosmo.com.ua

Популярна на теренах США антицукрова дієта від фітнес-тренера Хорхе Круза дещо схожа на низьковуглеводні дієти, якими захоплюються чимало жінок в усьому світі.

Проте у ній є своя родзинка. Круз особливо ретельно склав правильний, на свою думку, раціон і назвав його «100». У цьому числі й криється основний принцип дієтичної системи харчування.  Як харчуватися?  Згідно з дієтою Круза, для успішного схуднення людині потрібно серйозно скоротити «цукрові калорії» — до 100 на день.

І це не лише вживання цукру, адже він міститься і, наприклад, у яблуках чи апельсинах. Хорхе вважає, що калорії по-різному впливають на наш організм.

Зокрема цукор відкладається у вигляді жиру в зоні живота і заважає створенню стрункої фігури. Порахувати «цукрові калорії» просто: потрібно подивитися на вміст вуглеводів у продукті й помножити їх кількість на чотири.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA