идеи маникюра

Манікюр за гороскопом: який дизайн та колір варто обрати різним знакам зодіаку, аби він приніс успіх

Сейчас читают: 950
cosmo.com.ua

Якщо ти теж із тих модниць, які завжди вагаються щодо вибору дизайну й кольору для манікюру, лови поради від Cosmo. Твоїй увазі манікюрний гороскоп для всіх знаків зодіаку, який припинить муки сумнівів і принесе успіх. Овен Більшість Овнів — творчі особистості.

Тому рекомендуємо спробувати незвичайний нейл-арт. Пограйся з кольором та малюнками, додай трохи геометрії або наклейок. Твоїми друзями також є яскраві кольори, тому трохи неону не завадить. Телець Не менш творчим, ніж Овни, Тельцям теж варто придивитися до креативного манікюру, щоправда, із нюдовими відтінками.

Нейтральні кольори особливо пасуватимуть тим, хто мусить дотримуватися суворого дрес-коду і не може дозволити собі яскравих барв. Близнюки Активні Близнюки не обійдуться без манікюру із блискітками.

Не обов’язково покривати усі нігті гліттером. Обирай блискучий декор на декількох або одному нігті, а також надавай перевагу світлим відтінкам покриття, аби манікюр мав ніжний та мінімалістичний вигляд. Рак Раки — чуттєві та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA