Джо Байден Сша Вашингтон деревня Ляйен деревня Ляєн НАТО Урсула фон дер Ляйен жінки кар'єра успішні жінки успішна жінка Джо Байден Сша Вашингтон деревня Ляйен деревня Ляєн

Урсула фон дер Ляєн може стати генсекретаркою НАТО

Сейчас читают: 418
womo.ua

Президент США Джо Байден наполягає на тому, щоб президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн стала наступною генеральною секретаркою НАТО.

Про це повідомляє The Telegraph із посиланням на джерела. У США вважають, що Урсула фон дер Ляєн є найкращою кандидаткою на цю посаду.

Байден намагається переконати фон дер Ляєн стати наступницею Єнса Столтенберга на тлі побоювань, що підходящий кандидат не з’явиться впродовж наступних 12 місяців. Читайте також: Британську кіберспецслужбу вперше очолить жінка За словами джерела, за останні роки Байден і фон дер Ляєн встановили «міцні звʼязки» щодо Китаю, України й клімату.

Наприклад, президентка Єврокомісії покладається на розвідувальні дані Вашингтона й відмовляється від інформації, яку передають європейські агентства, оскільки вони неправильно оцінили можливість вторгнення росії до України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA