Греція Стиль президент знаменитості Греція

Президентка Греції приміряла сукню у кольорах українського прапора (ФОТО)

Сейчас читают: 272
hochu.ua

Зустріч президентів двох країн відбулась у понеділок, 21 серпня, в маєтку Максимоса в Афінах. Президентка Греції Катерина Сакелларопулу продемонструвала свою позицію та підтримку Україні за допомогою одягу.Так, для цієї зустрічі вона обрала сукню-футляр до колін з короткими рукавами та принтом.

Вона була виконана в кольорах українського прапора. Доповнювали образ синьо-жовта брошка у вигляді квітки, чорні слінгбеки, годинник і браслети.

Читати також Що одягнути на День Незалежності: 5 стильних варіантів образу із вишиванкою (ФОТО) Фото: Getty ImagesВ Офісі президента повідомили, що під час цієї зустрічі Зеленський подякував Греції за надання підтримки Україні від початку повномасштабного вторгнення рф.

Президент України відзначив особливу увагу Катерини Сакелларопулу до потреб українських громадян, які знайшли тимчасовий прихисток у цій країні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA