Українським військовим погрожують вбивством родин в Інтернеті

Сейчас читают: 606
womo.ua

Через витік персональних даних бійці ЗСУ та проукраїнські активісти почали масово отримувати погрози вбивством та зґвалтуванням щодо їхніх родичів.

Про так  званий доксинг розповідається у розслідуванні BBC. Російське державне телебачення поставило на потік виготовлення репортажів про конфлікти українських патріотів з російськими військами та розкриває їхні особи.

Далі за справу беруться прокремлівські боти. ВВС відслідкувало долі героїв сюжетів. Того ж дня після ефірів у про кремлівському телеграм-каналі «Працюйте, браття» з аудиторією у 46 тисяч фоловерів були оприлюднені їхні дати народження, адреси, номери телефонів, податкова інформація, акаунти в соцмережах і навіть номерні знаки автомобілів.

Також були оприлюднені і персональні дані членів родини. Журналісти BBC виявили ще один проросійський канал – «Трибунал» з аудиторією у 120 тисяч користувачів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA