люди страхи Нео

Українські тенісисти закликають виключити з туру російських та білоруських гравців

Сейчас читают: 238
vogue.ua

Неабиякі пристрасті сьогодні розгоряються у світі тенісу. 20 квітня стало відомо, що керівництво Вімблдона, одного з найбільших тенісних турнірів, не допускає до участі тенісистів з росії та білорусії.

Йєн Х'юїтт, голова Всеанглійського клубу, заявив: "Ми ретельно розглянули альтернативні заходи, які можуть бути вжиті відповідно до вимог уряду, але, враховуючи великий вплив Чемпіонату, важливість недопущення використання спорту для пропаганди російського режиму і наша турбота про громадську безпеку та безпеку гравців (і їх сімей), ми не вважаємо, що могли діяти інакше".

При цьому гравці з цих країн зараз беруть участь в інших турнірах, що входять до міжнародних офіційних рейтингів ATP у WTA, але під нейтральними прапорами та без виконання гімнів.

Із цим докорінно не згодні українські гравці, які звернулися до тенісних чиновників із вимогою усунути цих спортсменів. На сторінках у соціальних мережах Еліни Світоліної, Сергія Стаховського, Лесі Цуренко, Марти Костюк, та інших українських тенісистів було опубліковано таку заяву: "Шановна тенісна спільнота!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA