Марина Бех-Романчук Німеччина спорт легка атлетика жінки турнир спортсменки Марина Бех-Романчук Німеччина

Українки завоювали медалі на турнірах Світового легкоатлетичного континентального туру

Сейчас читают: 788
womo.ua

Дві нагороди здобули українські спортсменки Юлія Чумаченко та  Ірина Климець цього вікенду у межах Світового легкоатлетичного континентального туру.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що завершилися медалями для України два турніри в рамках Світового легкоатлетичного континентального туру: Читайте також: Українські легкоатлетки здобули «золото» та «срібло» етапу Діамантової ліги в німецькому місті Релінген-Зірсбург; у французькому місті Форбак. Читайте також: Українська стрибунка Марина Бех-Романчук виграла «срібло»: подробиці У турнірі категорії «Silver» – 58th International Pentecost Sport Meeting в Релінген-Зірсбург друге місце в стрибках у висоту зайняла українка Юлія Чумаченко з результатом 1,88 метра.

У французькому місті Форбак відбувся турнір категорії «Bronze» – Meeting International de Forbach, де у секторі для метання молота третьою стала Ірина Климець.

Вона в першій спробі показала результат 68,15 метра, чого в підсумку вистачило для потрапляння в трійку найкращих. Читайте також: Українська легкоатлетка виграла турнір Континентального туру в Італії Чемпіонкою турніру стала Сілія Косонь з Фінляндії – 71,04 метра, друге місце зайняла француженка Лога Роус – 69,43 метра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA