Єгипет Туреччина Болгарія море подорожі відпочинок Єгипет Туреччина Болгарія

Які країни біля моря обирають українки для відпочинку з дітьми (ПЕРЕЛІК)

Сейчас читают: 339
hochu.ua

Ми всі бажаємо вирушити до мальовничого Криму після перемоги України, проте поки що задовольняємося морським відпочинком за кордоном.

Адже навіть за умов війни треба продовжувати жити та відпочивати. Особливо важливим є морський відпочинок для діток, адже там вони можуть отримати необхідні вітаміни та відновити свої сили.

Які країни найкраще підходять для відпочинку на морі з дітьми? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Нові рейси і менше часу в дорозі: "Укрзалізниця" змінює графік поїздів влітку Вже друге літо підряд відпочинок на морському узбережжі України є недоступним...

Азовське море залишається окупованим, а Чорне — замінованим. У зв'язку з цим, українки шукають можливості для оздоровлення своїх дітей на закордонних морських курортах.Олег Кулик, генеральний директор мережі туристичних агенцій "Поїхали з нами", розповів, куди більшість українок вирушають на відпочинок у літньому сезоні.Ці країни найпопулярніші серед українських туристів у травні цього року та збережуть таку ж тенденцію влітку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA