Нео

ГО «УААСП» оголосила про співпрацю з Atlas Festival та PMK Event Agency: «Ми прагнемо запровадити культуру сплати роялті серед промоутерів»

Сейчас читают: 698
womo.ua

Організація колективного управління «Українська Агенція з Авторських та Суміжних Прав» (ГО «УААСП») оголосила про початок співпраці з концертною агенцією PMK Event Agency та одним з найбільших фестивалів Східної Європи Atlas.

Відтепер ГО «УААСП» надаватиме ліцензію на публічне використання музичних творів на всі події, які організовуватиме PMK Event Agency.  Співзасновник концертної агенції PMK Event Agency, генеральний директор і засновник Atlas Festival Дмитро Сидоренко прокоментував початок співпраці: «Ми прагнемо змінювати та розвивати українську музичну індустрію, і справедлива виплата роялті має бути однією з головних цілей.

Потужний музичний ринок буде існувати тільки тоді, коли всі зможуть працювати відкрито, в межах чинного законодавства. Це можливо здійснити, у тому числі завдяки ліцензуванню публічного виконання, тобто – будь-яких видовищ та публічних виступів, що підлягають до застосування визначеної процедури, відповідно до закону і затверджених тарифів.

Ми, як організатори, маємо вибудовувати взаємини не тільки з виконавцем, але й з авторами та іншими учасниками творчого процесу, і це мають бути прозорі відносини, засновані на взаємоповазі та розумінні між усіма учасниками ринку».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA