гроші допомога

Українці зможуть отримати допомогу у розмірі 4,5 тисячі гривень

Сейчас читают: 236
womo.ua

Вимушено переміщені особи, які зареєструвалися в Києві після 24 лютого, можуть отримати грошову допомогу від Червоного Хреста в розмірі 4,5 тисячі гривень.

Про це повідомила Київська міська організація Червоного Хреста. Кошти надаватимуть у вигляді сертифікатів на покупки в мережі «Сільпо».

Їх отримають найбільш уразливі категорії переселенців: люди з інвалідністю І групи; сім’ї, які виховують дитину з інвалідністю (до 18 років); сім’ї, які мають троє і більше дітей (до 16 років); сім’ї, які мають на утриманні та вихованні дитину сироту (до 16 років).

Люди з інвалідністю І групи отримають три сертифікати по 500 грн, а інші категорії отримувачів – дев’ять сертифікатів по 500 грн. «Ваучер на 500 гривень працюватиме таким чином: якщо товарів у чеку буде, наприклад, 510 гривень, то людину попросять доплатити 10 гривень, а якщо на 480, то 20 гривень здачі не дадуть», – пояснила голова Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Гоєнко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA