люди StandWithUkraine

#STANDWITHUKRAINE: Президент Зеленський започаткував всесвітню платформу допомоги Україні

Сейчас читают: 803
vogue.ua

Тепер допомагати Україні з будь-якої точки світу стане дуже просто: за ініціативи Президента України Володимира Зеленського запустили United24.

Це платформа, яка має на меті зібрати кошти на допомогу нашій країні та поєднати в цьому людей усього світу. Технічним утіленням платформи в життя опікується Мінцифри, а ресурси для промоції платформи безоплатно надали Apple іGoogle.

Вклади можна робити через кредитну картку в гривні, PayPal, банківський рахунок (у гривні, доларах, євро, фунтах стерлінгів) та навіть у криптовалюті. "Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України, – зазначено на сайті United24. – Кошти надходять на рахунки Національного банку України, що відповідають певним міністерствам країни: Міністерству оборони, Міністерству охорони здоров’я, Міністерству інфраструктури".

Вони відповідно спрямовуються на нагальні потреби за трьома напрямами: Кошти, призначені на гуманітарну та медичну допомогу, витрачатиметься на: Пожертви на відбудову України спрямують на відновлення життєдіяльності населених пунктів, звільнених від окупантів, передусім на ремонт об’єктів критичної інфраструктури. "За час війни росії в Україні знищено або пошкоджено 30% інфраструктури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA