війна росії з україною інформаційна війна

Ольга Тищук, Starlight Media: Справжні герої сьогодення – це звичайні українці

Сейчас читают: 123
womo.ua

Ольга Тищук, директорка департаменту інтернет-проєктів Starlight News медіагрупи Starlight Media,  одна з найефективніших медіаменеджерок українського медійного бізнесу.

Вона підняла сайт Факти ICTV в лідери новинних ресурсів та зробила його самоокупним за три роки. Крім цього під її керівництвом знаходяться шість YouTube-каналів, три інформаційних сайти та одинадцять сторінок брендів у соцмережах.

З моменту повномасштабного вторгнення росії на територію України Ользі довелось об’єднати три редакції та перевести їх у цілодобовий режим роботи, навчити понад 15 волонтерів діджитал-інструментам, слідкувати за правдивістю новин та створити нові правила роботи з інформацією для журналістів у період війни.

Також команда Олі збирає й фіксує факти воєнних злочинів окупантів, робить соціальні проєкти. У інтерв’ю WoMo вона розповіла, які скіли їй допомагають не здаватися та підтримувати робочий настрій команди, про новини, які вона точно не буде публікувати, та чому важливо, жертвам зґвалтування подавати заяви до правоохоронних органів.  Як ви переорієнтували роботу новинного сайту під час війни? У перші хвилини, коли почалася війна, багато кого з команди охопила паніка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA