Netflix що подивитися кіно фільм

Потужна історія про характер українців: на Netflix покажуть український фільм "Памфір"

Сейчас читают: 931
hochu.ua

Щомісяця кількість українського контенту на платформі Netflix поступово зростає. Наприкінці червня глядачі зможуть насолодитися драмою "Памфір" від режисера Дмитра Сухоліткого-Собчука.

Детальніше про дату виходу та сюжет читайте на HOCHU.ua! Читати також Мистецтво та благодійність. Не пропустіть виставу прими-балерини Христини Шишпор — "5 танго" З 22 червня на стрімінговій платформі Netflix стане доступний фільм "Памфір" від режисера та сценариста Дмитра Сухоліткого-Собчука.

Про це повідомили на офіційній сторінці Держкіно у Facebook. Ця драматична стрічка вже встигла здобути безліч нагород на міжнародних фестивалях та мала успішні касові збори в українському кінопрокаті.Події фільму розгортаються на Буковині, напередодні Маланки — карнавалу, коли люди перевдягаються у тварин та фольклорних персонажів, відзначаючи вечір перед старим Новим роком.

Головний герой фільму — заробітчанин та сім'янин із невеликого села, розташованого на кордоні з Румунією. Він змушений повернутися до контрабанди, щоб урятувати свого сина.Нагадаємо, що "Памфір" режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука був уперше показаний у світовому масштабі на Каннському кінофестивалі 2022 року, у програмі Двотижневик режисерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA