Андрій Данилко зірки шоубізнес Вєрка Сердючка Андрій Данилко

Вєрка Сердючка побилася зі своєю "мамою" у метро: що сталося (ВІДЕО)

Сейчас читают: 316
hochu.ua

Український артист Андрій Данилко та актриса Інна Білоконь побилися на одній зі станцій київського метрополітену. Що трапилося?

Дивіться відео на HOCHU.ua! Читати також Балкон з видом на ЦУМ та розкішна вітальня: Андрій Данилко показав свою квартиру в центрі Києва (ФОТО) 26 травня у TikTok української співачки Вєрки Сердючки, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, було опубліковано жартівливе відео, в якому артист знявся разом з актрисою Інною Білоконь.

У ролику можна побачити, як Сердючка та її "мама" б'ються в метро.Однак, слід зазначити, що це був лише жарт. Артисти опублікували в TikTok відео, в якому зіграли пасажирів метрополітену.

Білоконь намагається швидше піднятися ескалатором і відштовхує Данилка убік, а він у відповідь штовхає її в спину. Потім Білоконь знімає рюкзак із плечей і б'є ним артиста.Зірки підписали ролик словами "Хто з вас?", поцікавившись у своїх шанувальників, як вони поводяться в метро.Прихильники відомого дуету позитивно оцінили їхнє жартівливе відео.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA