Япония кулинария бренд їжа Япония

У Японії виготовили найдорожче морозиво у світі: ціна та відео

Сейчас читают: 252
womo.ua

У Японії створили унікальний десерт, вартість якого 6696 доларів за 130 мл. Про це повідомляє point.md. Зазначається, що Книга рекордів Гіннеса назвала найдорожче у світі морозиво, на розробку якого пішло понад півтора року.

Новий смак десерту отримав назву Byakuya. Його виготовила японська компанія з виробництва морозива Cellato спільно із шеф-кухарем відомого ресторану в Осаці Тадаєсі Ямадою з рідкісних інгредієнтів. Читайте також: Український шеф-кухар відкрив перший український ресторан у Вашингтоні У його склад входить рідкісний білий трюфель з італійського містечка Альба, кілограм якого коштує близько 15 тисяч доларів, сир Парміджано Реджано та осад для саке, ціна на які також доволі вражаюча. Читайте також: Український бренд Wanted Vegan випустив рослинний тунець та копчений лосось: фото Представник Cellato розповів, що компанія прагнула об’єднати європейські та японські інгредієнти та створити щось нове. Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Під час дегустації стало зрозуміло, що морозиво має насичений смак білого трюфеля, після якого м’яко відчуваються нотки Парміджано Реджано, і вже після цього проявляється смак осаду для саке.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA