Михайло Подоляк Нео Михайло Подоляк

Михайло Подоляк

Сейчас читают: 320
hochu.ua

Михайло Подоляк – радник голови Офісу Президента України Андрія Єрмака, журналіст та політтехнолог. Біографія, особисте життя та цікаві факти з життя Михайла Подоляка – у досьє на HOCHU.ua.Михаил ПодолякМихайло Михайлович Подоляк народився 16 лютого 1972 року у Львові.

Своє дитинство провів у Львівській та Волинській областях, а 1989 року переїхав до Мінська. Там, у Білорусі, Подоляк здобув вищу освіту в Медичному інституті.

Майбутній радник голови ОП вирішив не пов'язувати життя з медициною та розпочав кар'єру у ЗМІ. У дев'яності він встиг попрацювати журналістом у виданнях "Народна воля", "FM-бульвар", "Час" та "Білоруська ділова газета".

А 2000 року створив консалтинговий бізнес.Михаил Подоляк2002 року проти Подоляка подали позов за статтю "Конфіденційно", в якій було розкритиковано президента Білорусі Олександра Лукашенка та Анатолія Тозика, голову Комітету держконтролю країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA