Jerry Heil місто Запоріжжя місто Баку зірки шоубізнес цікаві факти цікаві факти про зірок Jerry Heil місто Запоріжжя місто Баку

Успішна бізнесвумен, популярний блогер та щаслива мама: 9 цікавих фактів про Сабіну Мусіну

Сейчас читают: 725
hochu.ua

Сабіна Мусіна — знаменитий блогер, успішна бізнесвумен, співзасновник мережі салонів краси G.Bar та кумир для багатьох українок.

Що ще відомо про цю зірку? Цікаві факти з біографії та особистого життя Сабини Мусіної читайте на HOCHU.ua! Читати також Страждала від панічних атак і відмовилася від м'яса: 10 цікавих фактів про Jerry Heil Сабіна народилася у 1983 році.

Їй 40 років. Точна дата народження Мусіної невідома. Варто зазначити, що її вік цікавить багатьох шанувальниць, адже дівчина виглядає просто чудово.Зріст Сабіни — 164 сантиметри, вага — 46 кілограмів.Ще одне популярне питання, яке хвилює багатьох шанувальників цієї жінки, стосується національності Сабіни.

Мусіна народилася в Баку в вірменсько-єврейській сім'ї, однак у 1988 році разом з мамою емігрувала до Вірменії, а потім у ЗапоріжжяЗа освітою Сабіна юрист.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA