MamaRika зірки шоубізнес цікаві факти цікаві факти про зірок

Еріка, MamaRika чи Анастасія Кочетова: 10 цікавих фактів про популярну українську співачку

Сейчас читают: 186
hochu.ua

MamaRika — енергійна та чудова українська співачка з багатим досвідом у сфері шоубізнесу та не менш цікавим особистим життям.

Ми зібрали 10 цікавих фактів з біографії Анастасії Кочетової. Читайте HOCHU.ua! Читати також Страждала від панічних атак і відмовилася від м'яса: 10 цікавих фактів про Jerry Heil MamaRika народилася 13 квітня 1989 року в Червонограді.

Вік співачки — 34 роки. За знаком Зодіаку вона Овен.MamaRika — не справжнє ім'я співачки. Її звуть Анастасія Кочетова, проте багато шанувальників пам'ятають зірку ще й за псевдонімом Еріка, який вона носила до 2015 року.Шанувальникам MamaRika відома завдяки участі в шоу "Фабрика Зірок", проте ще у віці 17 років вона перемогла в проєкті "Американський Шанс", завдяки чому встигла здобути цінні знання в Голлівуді, а також познайомитися зі Стіві Уандером і Брайаном МакНайтом.За освітою MamaRika перекладач.

Вона навчалася на факультеті іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка. А до того, як стати популярною, Настя працювала офіс-менеджером та викладала вокал.Анастасія Кочетова двічі входила до ТОП-25 найкрасивіших жінок України за версією журналу Viva!.Не лише у музиці пробувала свої сили Настя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA