стб вибір редакції

«ДНК. Свої» у пошуках правди: 15 мільйонів проти позашлюбної дитини

Сейчас читают: 232
womo.ua

Нещодавно адвокатка Наталя Горбаль та психологиня Ліана Колесник-Цапенко у деталях пояснили на порталі Womo.ua наслідки відсутності зареєстрованого шлюбу для дитини, чий тато загинув у ЗСУ.

І ось перші трагедії ми можемо побачити 6 жовтня о 22:00 в ефірі телеканалу СТБ. Команда «ДНК. Свої» та ведуча проєкту Тетяна Висоцька постануть перед вибором: вмовляти родичів загиблих татусів на генетичний тест, щоб встановити кровний зв’язок з малечею, чи ні.

Адже, з одного боку, дитина автоматично стане нащадком першої лінії, яка матиме право на свою частку у 15 млн грн, а з іншого — ніхто не заважав загиблим чоловікам одружитись з матерями своїх дітей, бо вони за життя знали про вагітність.

Інтрига у студії вражає…  Перший запит у проєкті «ДНК. Свої» отримали від 38-річної Юлії з Кривого Рогу. Звернутися до програми її змусило відчайдушне бажання відшукати батька її сина Давида — військовослужбовця Віктора, який зник безвісти на фронті у жовтні 2023 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA