позитив цікаві факти

У пологовому будинку Канади сплутали українця з американцем

Сейчас читают: 660
hochu.ua

У Канаді переплутали дітей. Такі випадки дуже рідкісні, проте ніхто не застрахований від подібних помилок. Раніше ми писали, як фінка заробляє мільйони, безкоштовно прибираючи у антисанітарних оселях, а тепер розкажемо, що трапилося із чоловіками, яких сплутали лікарі.Інцидент трапився у Канаді в 1995 році, пише nytimes.com.

Уже в зрілому віці чоловіки дізналися про помилку лікарів та свою нову ідентичність. Читати також Картинки-антистрес: обирай, друкуй і розмальовуй (ФОТО) У пологовому будинку провінції Манітоба, що в Канаді, лікарі переплутали хлопчиків Едді та Річарда.

Про це сплутані дізналися аж у 68 років, завдяки доньці Річарда.Справа в тому, що донька захоплюваласякультурою корінних народів.

У 2020 році вона подарувала тату тест ДНК. Результати шокували: коріння — українське, польське та єврейсько-ашкеназійське.Народжені в одному місці, після тесту ДНК друзі Едді та Річард почали здогадуватися, що їх сплутали у пологовому будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA