діти розслідування

Наражали на небезпеку дітей: керівництво будинку-інтернату на Буковині притягнуть до відповідальності

Сейчас читают: 417
womo.ua

На Буковині розслідують справу про неналежні умови утримання та лікування дітей із тяжкими вадами здоров’я в Магальському дитячому будинку-інтернаті.

За результатами моніторингу закладу було виявлено ряд порушень. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Зазначається, що за результатами моніторингу Магальського дитячого будинку-інтернату у Чернівецькому районі на стан додержання прав дітей, працівники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини виявили ряд порушень.

Моніторингова група заявила про неналежні умови утримання та лікування неповнолітніх вихованців інтернату, які мають тяжкі вади здоров’я. Читайте також: На Одещині чоловік взяв у заручники дружину та малолітню доньку: подробиці За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання обов’язків посадовими особами спеціалізованої дитячої установи щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх (ч.

1 ст. 137 КК України). Читайте також: Новий сексиський скандал! Екснардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-поліцейських з повіями Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA