Instagram Нео розлучення новини

Дружина переїхала, а діти залишилися: прем'єр-міністр Канади розлучається через 18 років шлюбу

Сейчас читают: 794
hochu.ua

Прем'єр-міністр Канади заявив про розлучення з дружиною після 18 років шлюбу. 51-річний Джастін Трюдо і його 48-річна дружина Софі Грегуар Трюдо оголосили, що вирішили розійтися, а сама екстелеведуча вже з'їхала з їхнього сімейного будинку.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Новину про розлучення Джастін і Софі оголосили на своїх сторінках в Instagram. І хоча причини розриву пара називати не стала, відомо, що зараз із прем'єр-міністром Канади живуть їхні з Софі діти.

Водночас колишня дружина Джастіна Трюдо переїхала в іншу резиденцію в Оттаві, а з ким надалі житимуть їхні сини та донька - ухвалить рішення суд.Привіт усім, Софі і я хотіли б поділитися тим фактом, що після багатьох змістовних і важких розмов ми прийняли рішення розлучитися.

Як завжди, ми залишаємося близькою сім'єю з глибокою любов'ю і повагою один до одного і до всього, що ми побудували та будемо продовжувати будувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA