сон Земля сонник Ванги

Віщунка Ванга розповіла, до чого українцям може наснитися земля

Сейчас читают: 761
hochu.ua

Земля уві сні є не простим знаком. Особливо, якщо Батьківщина сновидця потерпає від загарбників. Болгарська ясновидиця Вангелія розповіла, як тлумачити такий сон.

Аби правильно розшифрувати сновидіння, пригадайте усі нюанси які його стосуються, пише orakul.com. Читати також Віщуни розтлумачили сон про дзеркало Якщо уві сні перед вами була оброблена, родюча земля — це хороший знак.

Такий сон знаменує процвітання та успіх. Якщо ж на землі було каміння і нічого не росло, чекайте провалів у планах. Якщо у сновидінні ви пливли морем чи океаном, і раптово побачили землю, — такий сон знаменує чудесні перспективи та здійснення мрій.

Сон про землю, яку тільки зорали, означає процвітання та фінансовий успіх. Очікуйте кар'єрного зростання. Якщо вам наснилося, що ваш одяг вимазаний землею, готуйтеся до того, що вам доведеться покинути рідний дім.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA