МОЗ Нео

У Львові упродовж 30 годин провели дев’ять трансплантацій від посмертних донорів

Сейчас читают: 172
womo.ua

У Львові упродовж 30 годин провели дев’ять трансплантацій від посмертних донорів. Про це повідомляє Міністретсво охорони здоров’я. «Трішки більше ніж за добу трансплантологи пересадили два серця, печінку та шість нирок.

Для цього працювали команди з майже сотні спеціалістів» — йдеться у повідомлені. У цей же час у Черкаському обласному онкоцентрі зробили дві операції з пересадки нирок.

Проведення двох трансплантацій відбувалось майже одночасно в одній операційній. Лікарня під час цього перейшла в режим роботи на генераторах. «Навіть в регіонах, де не відновлене електропостачання, лікарі продовжують виконувати свою роботу.

Можна залишити нас без світла, без води, тепла і звʼязку, але Україну не здолати. Ніколи», — кажуть у МОЗ. The post У Львові упродовж 30 годин провели дев’ять трансплантацій від посмертних донорів appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA