Украина місто Berlin Украина місто Berlin

У Берліні відбудеться фестиваль українського кіно

Сейчас читают: 601
vogue.ua

26 жовтня у Берліні стартує Ukrainian Film Festival Berlin 2022, який покаже найцікавіші ігрові та докумнетальні стрічки, зроблені в Україні як до повномасштабного вторгнення, так і під час нього.

Під ас церемонії відкриття фестивалю, яке пройд у партнерстві з київським Довженко-центром, буде показано низку українських німих фільмів 1920-х років, які стануть основою унікального аудіо-візуального перформансу.

В програмі фестиваля цьогоріч - найгучніші українські премєри, що вже встигли заявити про себе на світових кінофествиалях. Це стрічка "Клондайк" Марини Ер Горбач, призер "Санденс" та Берлінале, яка розповідає історію українсбкої родини, що живе в седі Грабове і стає свідком падіння малазійськогт літака МН17 17 липня 2014 року.

Також в Берліні покажуть фільм Максима Наконечного "Бачення метелика" - про звільнена з полону аеророзвідниця Ліля (Маргарита Бурковська) намагається повернутися до свого мирного життя в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA