місто Київ куди піти афіша місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 2 та 3 вересня

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Перші вихідні вересня вже на носі! Ви готові їх зустрічати? Якщо ні, то не треба панікувати. Ми зібрали добірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці.

Афіша, куди піти цими вихідними 2 і 3 вересня в Києві — вже на HOCHU.ua!Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці.

Дивіться афішу на 2 та 3 вересня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час. Читати також Найкращі серіали вересня: що подивитися на початку осені? (ТРЕЙЛЕРИ) Художники з Донецька Сергій Вільгановський, Сергій Ткаченко та Олена Плахотнікова представлять свою виставку під назвою "Деокупований Схід: метаморфоза та надія".

Виставка присвячена рефлексії досвіду війни, російської окупації, евакуації та втрати батьківщини. Проєкт триватиме до 6 жовтня.2 вересня на лівому березі Києва відбудеться концерт просто неба колективу Друга Ріка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA