місто Київ Німеччина місто Київ Німеччина

У Києві з’явиться сквер імені героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла

Сейчас читают: 580
womo.ua

Один зі скверів у Печерському районі Києва назвуть іменем Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла – загиблого Героя України, командира 1 окремого механізованого батальйону (ОМБ) «Вовки Да Вінчі».

Відповідне рішення ухвалили в Київраді. Про це пише повідомила пресслужба КМДА. Читайте також: Я пішла з міжнародної компанії, адже на мою країну летять ракети, які сплачуються податками колег: Альона Левицька про життя з чистого аркуша у ФРН Рішення підтримали 69 депутатів Київради.

У КМДА зазначили, що у процесі підготовки проєкту рішення отримали згоду близьких та побратимів Дмитра Коцюбайла. Нагадаємо, український військовий Дмитро Коцюбайло був командиром 1 ОМБ «Вовки Да Вінчі» ЗСУ та учасником російсько-української війни.

Він став першим добровольцем, якому присвоєно звання «Герой України» ще за життя. Читайте також: «Від грудня наші військові медики проходять психологічну реабілітацію у Швеції» — голова правління Всеукраїнського об’єднання «Патріот» Анна Майборода Також зазначається, що сквер буде розташований на вулиці Омеляновича-Павленка, розповіла наречена Дмитра Коцюбайла й депутатка Київради Аліна Михайлова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA