робота освіта бізнес кар'єра новини натхнення

PR-фахівці понад 20 компаній поділилися стратегіями комунікацій на PR марафоні у Києві

Сейчас читают: 667
womo.ua

8 листопада понад 300 учасників долучилися до PR-марафону, організованому онлайн-медіа про маркетинг та креатив MMR та бізнес/медіа холдингом Ekonomika+.

Протягом дня інтенсивного навчання фахівці з PR, комунікацій, власники бізнесів та топменеджери переймали досвід представників провідних брендів та агенцій.

Місцем зустрічі PR-спільноти став Unit.City. Ведучі заходу: Андрій Ковальський, ведучий новин «Факти» на ICTV та національного марафону «Єдині новини», та Катерина Волошина, головна редакторка MMR.

Відкрила марафон Анна Ільєнко, Sales & Development Director Gradus Research. Вона поділилася результатами нещодавнього дослідження споживачів та маркетинг-спільноти про те, якими мають бути комунікації брендів під час війни. Ксенія Тюрікова, Head of Public Relations and Employer Branding FAVBET, наголосила на важливості бізнесу знайти формати співпраці з державою та розповіла про досвід роботи FAVBET із МОЗ, Міністерством молоді та спорту, UNITED 24 та Мінцифри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA