Україна новини вибір редакції Україна

У Києві відкрили тимчасову Алею пам’яті Георгія Ґонґадзе на Контрактовій площі

Сейчас читают: 574
womo.ua

У Києві на Контрактовій площі презентували тимчасову Алею пам’яті українського журналіста та активіста Георгія Ґонґадзе, якого було викрадено та вбито 24 роки тому.

Цей меморіальний проєкт складається з інформаційних банерів, що розповідають про життя і діяльність журналіста. Алея покликана продемонструвати внесок Ґонґадзе у розвиток демократичної України, формування громадянського суспільства та популяризацію українського голосу на міжнародному рівні.

Відкриття Алеї розпочало Тиждень пам’яті Георгія Ґонґадзе, вперше організований командою Премії імені Георгія Ґонґадзе. Експозиція розташована перед Національним університетом “Києво-Могилянська Академія” і буде доступна для відвідувачів до 22 вересня 20:00.

Під час відкриття, програмний директор Премії Владислав Зінкевич наголосив на важливості вшанування постатей, які стали рушіями змін в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA