Україна місто Київ війна в Україні новини Україна місто Київ

У Києві з’явився мурал «Мудрий панує над зірками» на честь ГУР

Сейчас читают: 624
womo.ua

Сьогодні на Подолі, на стіні будинку 51 по вулиці Нижній Вал, відбулося відкриття стінопису «Мудрий панує над зірками» роботи художника Володимира Манжоса.

Цей мурал є частиною проєкту «ГУРКІТ від ГУРу», спрямованого на збір коштів для придбання надводного дрона «Маґура» для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Мурал «Мудрий панує над зірками», назва якого збігається з гаслом українських військових розвідників, створений для вшанування роботи ГУР та відзначення військових успіхів Сил оборони України в Чорному морі.

Ініціатором проєкту виступив Благодійний Фонд «СУЧАСНА УКРАЇНА» за підтримки ГУР МО. “Цей мурал та весь проєкт ми присвячуємо нашим звитяжним розвідникам та завдячуємо за успішно проведені спецоперації на морі і не тільки, – говорить Володимир Гавриш, Президент БФ “Сучасна Україна”, ініціатор проєкту. – Сьогодні Головне управління розвідки МОУ є однією з найкращих військових розвідок у світі та, звісно, однією з найефективніших структур в складі Сил Оборони України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA