образование НОВОСТИ детский лагерь

У Києві стартував набір на перший зимовий табір для підлітків від Центру креативних технологій TUMO

Сейчас читают: 578
womo.ua

Міжнародний Центр креативних технологій TUMO запустив перший набір на денний зимовий табір для підлітків у Києві. Протягом чотирьох днів інтенсивного навчання тінейджери зможуть розробити власний проєкт під патронатом провідних фахівців та пройти справжній пітчинг професійного журі.

Під час чотириденного зимового інтенсиву від TUMO підлітки віком від 12 до 18 зможуть створити один із чотирьох проєктів на вибір: рекламний ролик, анімовану сюжетну графіку, 3D-світ для комп’ютерної гри або ж власний трек у першій в Україні професійній студії звукозапису для підлітків.

Кожен з учасників табору отримає 32 години практики за обраним напрямом та можливість створити власний проєкт. Крім того, під час зимового інтенсиву на тінейджерів очікують екскурсії до провідних компаній-кріейторів анімації, кінопродукції та музики, практика з топ-фахівцями галузі та реальний пітчинг перед журі. «Наша мета — дати реальні знання та практику, реалістичну картину того, як працює індустрія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA