місто Софія місто Тбілісі місто Софія місто Тбілісі

У Грузії відбудеться фестиваль Culture Week Tbilisi на підтримку України

Сейчас читают: 958
vogue.ua

З 3 по 7 листопада в Тбілісі відбудеться The Culture Week Tbilisi — фестиваль, покликаний підтримати Україну та стати своєрідним культурним мостом між нашою країною та Грузією.

Програма міститиме виставки, перформанси, театральні вистави, панельні дискусії та триватиме в артпросторі Factory Tbilisi, у минулому — старій будівлі фабрики Coca-Cola, та на інших особливих локаціях міста.

Глядачі фестивалю зможуть побачити сучасний балет Radio and Juliet хореографа Едварда Клюга. Також у програмі — фотовиставка "Діти війни" фотографки Марини Карпенко, концерт українського електроакустичного ансамблю DZ'OB BAND, перформанс грузинського колективу «Fungus», виставка українських художників Арсена Савадова, Гамлета Зіньківського та інші заходи.

Організатори The Culture Week Tbilisi — Софія Чконія, засновниця одного з найвизначніших тижнів моди в Східній Європі — Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi, яка входить до рейтингу представників модної індустрії BoF 500, куратор і засновник  фестивалю Kyiv Art Week Євген Березницький та мистецтвознавець Сергій Кербіцький. "Ідея заходу полягає в тому, щоб висвітлити болючу реальність сьогодення, в якому ми затято боремося проти колоніалізму та імперіалізму, — кажуть організатори. — Культура та її діячі, завжди були попереду суспільних змін і діяли масштабно навіть крізь канонаду війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA