красота макияж

Головні мейкап-тренди, від яких всі у захваті цієї осені

Сейчас читают: 458
cosmo.com.ua

Осінь — чудова пора для експериментів зі стилем: від гардеробу до мейкапу. Якщо давно хотіла наважитися на те, щоб випробувати на собі найяскравішу помаду чи стрілки не лише класичного чорного кольору, зараз саме час!

Вивчаємо головні б`юті тренди осені 2021 та вчимося робити похмурі дні яскравішими разом з новою осінньою колекцією бренду ARTDECO #Dip_into_the_beauty_of_wilderness. Яскраві губи Восени як ніколи актуальним стає макіяж з акцентом на губи.

Яскрава помада чудово поєднується з затишними базовими светрами, класичними тренчами та іншими предметами гардеробу у нейтральній кольоровій гамі.

Обираючи ідеальний відтінок помади для цієї осені, роби ставку на незвичайні відтінки червоного, бордового та коричневого, адже придумати більш гармонійну кольорову гаму для цього сезону просто неможливо! Що тобі знадобиться: Помада Перфект Колор ARTDECO Мінеральний олівець для губ ARTDECO Природні брови 2021 рік можна сміливо назвати роком природності — це стосується як тенденції на манікюр

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA