Тарас Цимбалюк місто Маріуполь новини шоубізнес як виглядає Тарас Цимбалюк місто Маріуполь

Тарас Цимбалюк показав, як виглядав 15 років тому: актора не впізнати (ФОТО)

Сейчас читают: 172
hochu.ua

Український актор Тарас Цимбалюк, який набив нові тату, здивував архівними знімками. Зірка серіалів "Спіймати Кайдаша", "Кріпосна" та інших, показав, як виглядав до того, як став знаменитим.

Деталі - на HOCHU.ua!У своїх соцмережах Тарас Цимбалюк опублікував фото 15-річної давнини з особистих архівів. На подив, у молодому підлітку з довгим волоссям вкрай складно впізнати брутального актора, якого шанувальники звикли бачити на екранах.

А як приклад чоловік опублікував знімок, зроблений не так давно під час однієї з фотосесій. Читати також Фанатки мліють: Тарас Цимбалюк засвітив гору м’язів під час тренування на вулиці (ФОТО) Фото: @taras.tsymbaliukНа першому фото 19-річний Тарас позував у чорному костюмі та білій сорочці з метеликом.

Тоді артист надавав перевагу подовженій стрижці з чубчиком, а у вусі носив сережку з білим каменем. На другому знімку Цимбалюк показав, які зміни в його зовнішності відбулися з 2008 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA