хвороба новини акторка де зараз

Стало відомо, куди зникла тяжкохвора зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі"

Сейчас читают: 695
hochu.ua

Зірка українських серіалів Катерина Тишкевич уже понад 9 років бореться з непростою хворобою - її постійно мучать головні болі, а лікарі тривалий час не могли встановити діагноз і допомогти актрисі.

Через важку хворобу артистці доводилося пити близько 15-ти пігулок щодня, а весь цей час вона шукала хороших фахівців по всьому світу, щоб нарешті відновити здоров'я.

Де зараз перебуває Катерина Тишкевич і як просувається її лікування - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Актриса, відома за серіалами "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Птах у клітці", "Місце під сонцем", "Бідна Саша", "Колір пристрасті" та іншими, періодично ділиться подробицями з життя у себе в соцмережах.

Основний акаунт в Instagram Катерини Тишкевич був не раз заблокований через публікації про війну в Україні, тому їй довелося створити резервну сторінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA