лайфхак молоко як приготувати

Хитрі трюки, з якими молоко більше не підгорить і не витече

Сейчас читают: 687
hochu.ua

Ми розповідали про просту хитріть, яка зробить будь-яку підливу значно смачнішою. Тепер ділимось порадами, які допоможуть вдало зварити молоко і не відмивати потім каструлю від пригорілого.Проблема кожного кулінара, який стикається з кип’ятінням молока - зробити це так, щоб воно не підгоріло і не втекло.

Після цього щоразу потрібно довго посилено відмивати каструлю, плиту та миритися із запахом гару. Разом зі “Школою Життя” розповідаємо, як можна закип’ятити молоко без проблем.

Читати також Без ножа і за лічені хвилини: хитрий трюк допоможе дрібно накришити капусту Ніколи не використовуйте для варіння молока емальовану каструлю - в ній рідина точно пригорить.

Зупиніть свій вибір на якісній каструлі з товстим дном.Перед тим, як налити в каструлю молоко, промийте її холодною водою. Більше того, трохи води у посуді слід залишити (на самому дні) і спершу поставити на вогонь каструлю з водою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA