Ілон Маск новини заручини Ілон Маск

Зірка "Гри престолів" одружиться з двічі колишньою дружиною Ілона Маска

Сейчас читают: 177
hochu.ua

Колишня дружина Ілона Маска Талула Райлі оголосила про заручини із зіркою серіалів "Гра престолів" і "Хід королеви" Томасом Сангстером.

Після двох років стосунків пара вирішила узаконити свої стосунки. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Актриса Талула Райлі, яка двічі була одружена з Ілоном Маском, підтвердила чутки про заручини з колегою, актором Томасом Сангстером.

Радісною новиною зірка поділилася у себе в Twitter, отримавши величезну кількість привітань, зокрема й від колишнього чоловіка.Дуже щаслива поділитися новиною, що через 2 роки стосунків Томас Сангстер і я заручені, - повідомила Талула.Фото: twitter.com/TalulahRiley Читати також Зірка "Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер вдруге виходить заміж Зазначимо, що незадовго до цього папараці помітили Талулу Райлі з діамантовою каблучкою на безіменному пальці.

Тоді й з'явилися перші чутки про майбутнє весілля популярних акторів. Уперше про їхні стосунки стало відомо в березні минулого року, коли пара разом з'явилася на церемонії BAFTA.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA