знаменитости Нео Chanel нова колекція

Чорно-біла класика: нова колекція Chanel весна-літо 2023

Сейчас читают: 940
vogue.ua

Інтригуючий фільм режисера Альона Рене «Минулого року в Марієнбаді» (1961) — це художня революція, яка рухається витонченою чарівністю, яку Габріель Шанель розвинула навколо центральної для неї ідеї — свободи руху.

Багато хто намагався розшифрувати цей інтигуючий фільм, але одне стало точно зрозуміло, він привів Віржині Віар до створення виключно красивої колекції Chanel весна-літо 2023.

Нова колекція Chanel це свого роду колаж, представлений дизайнером як вільна прогулянка фрагментами фільму. Були твідові жакети, блискучі, розшиті стрічками або прикрашені страусовим пір'ям; елегантні костюми, кардигани і короткі сукні-пальто, що виглядали так, наче за помахом чарівної палички майже нічого не важили; горжетки, чоботи зі стразами, хлопчачий трикотаж та маленькі шорти; та вишукані вечірні сукні.

Дизайнер побудувала колекцію на чорному кольорі і відтінку слонової кістки, використовувала безліч пастельних тонів, а також додала штрихи золота і трохи принтів у вигляді фірмового подвійного логотипу С, непомітно повторюваного знову і знову на сукнях, що м'яко вагаються, або струминних піжамних штанах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA