На Каннський Україна місто Лос-Анджелес люди страхи Нео На Каннський Україна місто Лос-Анджелес

Режисер та військовий Павло Пелешок – про знімання фільму Life To The Limit та власну історію війни

Сейчас читают: 363
vogue.ua

На Каннському кінофестивалі відбувся закритий показ української документальної трічки Life to the Limit – про війну, яка торкнулася кожного з нас.

Український режисер і продюсер Павло Пелешок, що був сопродюсером гучної стрічки Netflix «Зима у вогні: Боротьба України за свободу», розповів нам свою історію війни, яка почалася у 2014 році. - Мені доповіли, що у вас тут фільм на «Оскар» номінували. - Так. - Так їдьте, мабуть, в Лос-Анджелес і розкажіть, що тут коїться у країні, бо, здається, вони не зовсім розуміють. - Ок.

З такими словами одного дня до нас зайшов командир. На той момент вже півтора року ми з моїм другом і колегою Юрою Іванишиним були в АТО.

Ми знали, що наш фільм «Зима у вогні: Боротьба України за свободу» увійшов до шорт-листа «Оскара». Таке не щодня трапляється, але ми відчували щось середнє між байдужістю і натхненням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA