Стиль

Трендовий головний убір на зиму 2022: Мей Маск у балаклаві українського бренду

Сейчас читают: 747
cosmo.com.ua

Модель, письменниця і мати американського підприємця Ілона Маска, Мей Маск, привітала своїх підписників з Новим роком. На відео, яким вона поділилася в Instagram, Мей стоїть на фоні засніжених гір у Швейцарії.

Для зимової прогулянки модель обрала образ у стилі актуального зараз апре-скі: об`ємний стьобаний пуховик білого кольору вона доповнила знаковою балаклавою українського бренду Bevza в тон.

Її крій натхненний головним убором, який носила велика київська княгиня Ольга, яка правила Київською Руссю у Х столітті. З давніх літописів відомо, що вона мала гострий розум, була хорошим стратегом, а її рішення стали поворотними в історії.

Балаклава, яка називається «Княгиня»,  уособлює образ сильної і, водночас, тендітної жінки. Мей Маск побажала чудового 2022 року і порадила всім, у разі зимової прогулянки на льоду, наслідувати її приклад — утеплитися і бути обережними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA